0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
VMware Workstation

VMware logo

VMware Workstation 11 er markedsleder i virtualiseringssoftware. Firmaets VMware Workstation tilbud for softwarelicenser omfatter kommercielle og akademiske licenser, som sælges i form af elektroniske komponenter (ESD). I den nyeste version af Workstation kan du oprette CPU’er med op til 16 virtuelle processorer og 8 TB virtuel hukommelse. En nyhed er Easy Install funktionen, som letter for virtuelle maskiner til at køre på computere med de nyeste versioner af Windows og Linux. Sammenlignet med tidligere versioner også øget til 20 det maksimale antal understøttede virtuelle netværk. Det maksimale antal af understøttede netværk blev også øget til 20 sammenlignet med tidligere versioner.

 

De vigtigste funktioner af Workstation omfatter muligheden for at skabe en sky på din egen computer, og administrere VMware vSphere-platform i hver udgave af softwaren. VMware Workstation 11 samarbejder fuldt ud med Linux og Windows, herunder den nyeste Windows 8.1. For brugere af ældre versioner 9.x og 10.x VMware Workstation har udarbejdet opdateringer til den nyeste software.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser