Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


VMware logo

VMware Workstation 11 er markedsleder i virtualiseringssoftware. Firmaets VMware Workstation tilbud for softwarelicenser omfatter kommercielle og akademiske licenser, som sælges i form af elektroniske komponenter (ESD). I den nyeste version af Workstation kan du oprette CPU’er med op til 16 virtuelle processorer og 8 TB virtuel hukommelse. En nyhed er Easy Install funktionen, som letter for virtuelle maskiner til at køre på computere med de nyeste versioner af Windows og Linux. Sammenlignet med tidligere versioner også øget til 20 det maksimale antal understøttede virtuelle netværk. Det maksimale antal af understøttede netværk blev også øget til 20 sammenlignet med tidligere versioner.

 

De vigtigste funktioner af Workstation omfatter muligheden for at skabe en sky på din egen computer, og administrere VMware vSphere-platform i hver udgave af softwaren. VMware Workstation 11 samarbejder fuldt ud med Linux og Windows, herunder den nyeste Windows 8.1. For brugere af ældre versioner 9.x og 10.x VMware Workstation har udarbejdet opdateringer til den nyeste software.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-27%
-35%
-34%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering