OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
VMware vSphere

VMware logo

Platform VMware vSphere 6 er tilgængelig - ligesom de fleste VMwares software - i form af en tilladelse til kommerciel brug, og den akademiske verden. For bedst at tilpasse tilbuddet til kundens behov og give mulighed for den maksimale reduktion i omkostningerne ved gennemførelsen af virtualisering til virksomhedens computernetværk firmaet VMware vSphere har forberedt forskellige softwarepakker.

 

Egner sig mest til små virksomheder på et budget, der ønsker at drage fordel af de brede fordele ved virtualisering, er sammensat af 3 licenser VM vSphere og vCenter Management Server VMware vSphere 6 Essentials, som køberen har mulighed for at installere vSphere nyeste version til 3 fysiske servere, der er udstyret med maksimum 2 processorer (ingen grænse for antallet af kerner).

 

Til mere krævende applikationer og større organisationer vil være passende pakker VMware vSphere 6 Standard og VMware vSphere 6 Enterprise.

 

Licenser til VMware vSphere 6 er også tilgængelige uden for pakker.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser