OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
VMware Fusion

VMware logo

Softwaren VMware Fusion ligesom VMware Workstation er en løsning til at skabe og arbejde i en virtuel maskine miljø, er mest rettet til Mac-brugere, der arbejder på Mac OS X. Ved at bruge VMware Fusion kan man nemt oprette en virtuel maskine med konkurrerende operativsystemer som Microsoft Windows og Linux. Ved at bruge denne metode er det muligt at arbejde med programmer og applikationer, der ikke understøttes af OS X.

 

Udvidet funktionalitet af VMware Fusion giver mulighed for fleksibel konfiguration af virtuelle maskiner - tildele det ønskede antal processorkerner og andre hardware ressourcer. Dette giver dig mulighed for at opretholde fuld skalerbarhed af brugen af udstyr til specifikke behov.

 

Den nyeste version af programmet er VMware Fusion 6 Professional Edition, som er til rådighed for de kommercielle og akademiske licenser. For brugere af ældre versioner af Fusion 4.x, 5.x og 5.x Pro fås til attraktive priser opdateringer til den aktuelle version.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser