0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Køb Enterprise licens, betal for standard*Spar op til 50%!
Veeam Backup & Replication garanterer førsteklasses beskyttelse af virksomhedsdata.Sikrer fejlfri drift for din virksomhed halv pris!
Kontrol af flere backup-miljøerØjeblikkelig datagenoprettelse, fra virtuelle maskiner til enkelte filerRealtids-overvågning, rapporter og alarmer
Tilbuddet gælder kun indtil 31. marts 2019!Kontakt os i dag!
Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
* Rabatten gælder kun for udvalgte livstidslicenser: Veeam Backup Essential, Veeam Backup & Replication eller Veeam Availablity Suite, sammen med Enterprise-level teknisk support i 2 år.
Mest populære produkter:
-48%
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering