0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Apple
UniFi Voip

Ubiquiti logo

Et vigtigt element i systemet Unifi Enterprise VoIP er telefoniet. Unifi VoIP telefoner er udstyret med smartphones desktop og fremragende kvalitet vidvinkel display, designet til at maksimal lette kommunikationen og organisation, og derved øge brugernes produktivitet. Alle telefoner, der arbejder på det populære Android styresystem, der gør det muligt at bruge flere eksterne applikationer til at forbedre deres funktionalitet.

 

Ubiquiti tilbuddet omfatter 3 moderne VoIP-telefoner - modeller UVB, UVP-PRO og UVP-Executive.

 

UVP er en grundlæggende model med en 5-tommer farve touchscreen. UVP-Pro model kan også finde kameraet, oprette forbindelse til Wi-Fi og har muligheden for at anvende Bluetooth-teknologi. Første klasse model i denne serie er den mobile UVP-Executive, som tilbyder større, 7-tommer skærm vandret orienteret primært designet til komfortabel videochat og telekonferencer. Telefonen er også udstyret med høj kvalitet stereoanlæg.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser