Danmark (DKK)
Vi har forberedt dig vores butik i dit sprog og valuta.
Vælg din placering:
  0
  Forespørgsel
  0,00 kr
  0
  Indkøbskurv
  0,00 kr
  Loading...
  Loading...
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!


  Ubiquiti logo

  Ubiquiti Unifi Security Gateway udvider systemet Enterprise Unifi til kompatible løsninger til routing og sikkerhed. Kompakt og elegant enhed kombinerer avancerede sikkerhedselementer og effektiv routing-teknologi, der gør det muligt at overføre op til en million pakker i sekundet.

   

  Enheden er udstyret med 3 Ethernet-porte og er fuldt kompatibel med Unifi controller v4.x. Huset er udformet på en sådan måde, at skulle installere et kølesystem og sikrer stille drift af porten.

   

  Unifi Enterprise serien indeholder også en dedikeret switch Ubiquiti Unifi Switch, fås i fire modeller - 24-port 250W og 500W, og er udstyret med 48 porte i 500W og 750W.

   

  Disse switches som standard registrerer enheder 802.3af / og automatisk bruger PoE. Ligesom i tilfældet med USG og andre Unifi  Enterprise enheder af denne serie bruges Unifi Controller software for at kontrollere switches, der muliggør nem implementering og efterfølgende betjening af netværket.

  Mest populære produkter:
  -49%
  Hold kontakten!
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
  Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
  Forkert e-mail adresse.
  Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
  Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
  Tak!
  Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
  Partnerskaber
  Betalingsmetoder
  Levering