0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
UniFi Protect

Ubiquiti logo

Firmaet Ubiquiti  tilbyder en omfattende løsning af overvågningssystemet i form af en serie skabt af enheden AirCam Airvision, der understøttes af AirVision.

 

Overvågningskameraer og tilbehør af firmaet  AirCam giver dig mulighed for at overvåge det indre af bygninger og åbne pladser. Grundlaget for systemet er et airCam kamera, og supplerende tilbud udgør  vidvinkel kamera AirCam Dome og AirCam Mini designet til kontorbrug.

 

Alle typer af AirCam kameraer tilbyder billedoptagelse i høj kvalitet 720p og 30 frames per sekund, hvilket resulterer i et glat og tydelig billedet af det overvågede rum.

 

Billedet registreret af kameraet kan optages på kontrolapparatet AirVision NVR udstyret med en harddisk kapacitet på 500GB, hvilket svarer til omkring 400 timers optagelse i 720p. AirVision NVR enheden plug-and-play med AirVision software er forudinstalleret, så den er klar til drift lige efter tilslutning og med et par minutters nem opsætning.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser