OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Ubiquiti UniFi

Ubiquiti logo

UniFi er et revolutionerende WiFi-system, der karakteriserer sig ved ubegrænset skalerbarhed og højeste ydeevne klasse til attraktive priser. Nem konfiguration, optimering arbejde og effektiv forvaltning af nettet giver højklasse UniFi software.

 

UniFi Enterprise WiFi system bruger den nyeste teknologi til WiFi 802.11ac MIMO, som gør det muligt at opnå meget høj hastighed af datatransmission over lange afstande - op til 200 meter uden at kompromittere ydeevnen. Denne funktion, kombineret med ubegrænset skalerbarhed af systemet giver dig mulighed for at oprette et WiFi-netværk, der dækker et areal på enhver størrelse, som vil omfatte bygninger, selv de største virksomheder og universiteter.

 

Ubiquiti tilbuddet i området af WiFi-løsninger omfatter adgangspunkter designet til brug såvel indendørs som udendørs. Den maksimale dataoverførselshastighed på 2,4 GHz-teknologien er 450MB/s og på 5GHz er 1,3 GB/s. Den hurtigste model af adgangspunkter Unifi AP-AC.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser