OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Ubiquiti Mini-PCI & Embedded Systems

Ubiquiti logo

Radio moduler giver virksomheden Ubiquiti omfatter en række XtreamRange og SuperRange. Danner en linje XtreamRange modeller XR3, XR5, XR7 og XR9 forskellige støttes og tilbydes båndbredde rækkevidde. Model XR5 giver en oversigt rækkevidde på op til 300km. XR5 er et modul, der er den mest populære blandt alle de enheder XtreamRange.

 

Den anden del omhandler radiomoduler Ubiquiti SuperRange enheder, herunder modeller SR4, SR5, SR9,SR71, SR71-15, SR71-A og SR9.

 

MiniPCI card SR71-15 er baseret på Atheros AR9220 chipset med understøttelse af DFS. Det er en high-performance radiomodul, der opererer i 5GHz-båndet for at sikre det ønskede signal forstærkning selv i de mest krævende konfigurationer. Gennem brug af teknologier kompatibel med IEEE 802.11 a/n, kan SR71-15 overføre data med hastigheder på op til 300MB/s, og magten til 500mW giver dig mulighed for at gennemføre radioforbindelser over en afstand på 50km.

 

De mest populære kort af SuperRange serien er SR71, SR71-15 og SR5 modeller.

 

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser