OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Ubiquiti mFi

Ubiquiti logo

Produkter af mFi serien indeholder innovative løsninger inden for hardware og software, som tilsammen udgør et kommunikationssystem mellem enhederne, som har til formål at programmere og automatisere bestemte opgaver.

 

Blandt de eksempler på anvendelsesområder af mFI systemer  kan man nævne utomatisk tænding af ventilatorer, når rumtemperaturen overstiger en forudbestemt tærskelværdi eller tænding af rumbelysning, når der registreres bevægelse.

 

Udstyr, der tilhører mFI-systemet er opdelt i tre serier af produkter. mPort elementer er ansvarlige for tilslutning af eksterne-og system enheder til mFI netværket, der betjener WiFi og Ethernet teknologier. MSensor dækker alle sensorer, herunder beregnet til montering på vægge og lofter bevægelsesdetektorer, temperaturføler eller dør sensorer.  mPower er en anordning, der kombinerer funktionaliteten i en strømskinne, overvåger energiforbruget, samt giver tilslutning til netværket.

 

Hele systemet styres af en dedikeret UniFI software.

 

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser