OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Ubiquiti Accessories

Ubiquiti logo

Fuldt kompatibel med alle enheder, fremstillet af materialer af højeste kvalitet og leveret med fuld garanti tilbehør af Ubiquiti giver de bedste driftsparametre for de vigtigste elementer i netværksinfrastrukturen.

 

TOUGHCable opfylder de højeste standarder for kabler designet til at arbejde med Ubiquiti enheder. De giver en effektiv beskyttelse mod elektrostatiske udladninger, som er den mest almindelige årsag til skader på elektroniske apparater.

 

Ubiquity Airmax Universal Mounting Bracket (UBAM) monteringsbeslag  giver stor fleksibilitet og bekvemmelighed til montering på ydersiden af ​​bygninger af netværksinfrastruktur elementer. Brugere af NanoStation serien bør være interesseret i NanoStation Window/Wall Mount monteringsbeslag, der lader montagen på vægge og vinduer.

 

Stort udvalg af kabler og stik, der opererer i Power over Ethernet teknologien giver mulighed for fleksibel konfiguration og blande elementer i infrastrukturen, samtidig med at sikre energieffektiviteten og kontrol over hver enhed i netværket.

 

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser