OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
EdgeMax


Ubiquiti logo

Edgemax Series routere og Ubiquiti switches nyder stor popularitet og omdømme. Netværksinfrastruktur elementer anvendes i mere end 100 lande verden over. EdgeMax serien omfatter 4 routere til forskellige kunders behov og switches EdgeSwitch.

 

EdgeRouter Lite blev kendt som den første enhed af sin art i verden, der betjener mere end en million pakker i sekundet og koster mindre end $ 100. Routeren er udstyret med en dual-core processor MIPS64 intern hukommelse på 2 GB og 512 MB DDR2 RAM - disse parametre gør det til et ideelt økonomisk valg til små og mellemstore virksomheder og netværk, der anvendes til grundlæggende kommunikation og dataudveksling.

 

EdgeRouter PoE apparat er udstyret med en indbygget afbryder og 5 konfigurerbare porte PoE beregnet til mere avancerede business-applikationer.

 

EdgeRouter og EdgeRouter Pro er de mest magtfulde enheder i Ubiquiti routere tilbuddet. Begge enheder er udstyret med 8 porte og kan installeres i serverkabinetter og skabe. Støtte til over 2 millioner pakker i sekundet og hastigheden af 8 Gbps til 512-bytes pakker sikrer høj ydeevne og kapacitet, der kræves i de mest krævende miljøer.

 

Switches er en af de centrale elementer i netværksinfrastruktur og dette huskede firmaet Ubiquiti, når de designede EdgeSwitch. Disse switches giver en unik præstation med hensyn til hastighed, styrke og pålidelighed. Kapacitet af 24-ports modeller kan være op til 26 Gbps, mens 48-ports op til 70 Gbps.

 

EdgeSwitch serien omfatter modeller udstyret med 24 porte - 250W og 500W og 500W 48-port og 750W.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner