Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Ubiquiti logo

Edgemax Series routere og Ubiquiti switches nyder stor popularitet og omdømme. Netværksinfrastruktur elementer anvendes i mere end 100 lande verden over. EdgeMax serien omfatter 4 routere til forskellige kunders behov og switches EdgeSwitch.

 

EdgeRouter Lite blev kendt som den første enhed af sin art i verden, der betjener mere end en million pakker i sekundet og koster mindre end $ 100. Routeren er udstyret med en dual-core processor MIPS64 intern hukommelse på 2 GB og 512 MB DDR2 RAM - disse parametre gør det til et ideelt økonomisk valg til små og mellemstore virksomheder og netværk, der anvendes til grundlæggende kommunikation og dataudveksling.

 

EdgeRouter PoE apparat er udstyret med en indbygget afbryder og 5 konfigurerbare porte PoE beregnet til mere avancerede business-applikationer.

 

EdgeRouter og EdgeRouter Pro er de mest magtfulde enheder i Ubiquiti routere tilbuddet. Begge enheder er udstyret med 8 porte og kan installeres i serverkabinetter og skabe. Støtte til over 2 millioner pakker i sekundet og hastigheden af 8 Gbps til 512-bytes pakker sikrer høj ydeevne og kapacitet, der kræves i de mest krævende miljøer.

 

Switches er en af de centrale elementer i netværksinfrastruktur og dette huskede firmaet Ubiquiti, når de designede EdgeSwitch. Disse switches giver en unik præstation med hensyn til hastighed, styrke og pålidelighed. Kapacitet af 24-ports modeller kan være op til 26 Gbps, mens 48-ports op til 70 Gbps.

 

EdgeSwitch serien omfatter modeller udstyret med 24 porte - 250W og 500W og 500W 48-port og 750W.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-12%
-71%
-8%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering