0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
airMax

Ubiquiti logo

Ubiquitu AIRMAX en bred vifte af udstyr og løsninger inden for trådløs netværksadgang.Enheder af denne familie anvendes rundt omkring i verden, som mange Internet-udbydere til at levere høj hastighed og netværk tilgængelighed selv i de mest vanskelige ud fra et logistisk synspunkt områder.

 

AirMax hardware omfatter produkter fra Rocket Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, nanobeam M, Nano Bridge M, AirGrid M, airGateway, PicoStation M antenne Omni, Sector, RocketDish og Yagi – sådan en bred vifte af produkter garantier  fleksibilitet og skalerbarhed designet ved hjælp af Web Ubiquiti produkter.

 

Netværket skabes af de nævnte enheder og beskyttes ved hjælp af  dedikeret airOS V software. Det er intuitiv og nem at bruge, kommer med mange avancerede funktioner, professionel interface til at administrere selv de mest omfattende trådløse netværk.

 

AirMax tilbuddet komplementæres yderligere med enheder, såsom en yderst effektiv TOUGHSwitch serien, POE adaptere og præget af de bedste parametre ledninger.

 

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser