0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
AirFiber


Ubiquiti logo

AirFiber er et højt kvalitet antennesystem til trådløs internet på lange afstande til brug af Internet-udbydere og andre enheder i IT-branchen.

AirFiber 5 opererer i 5 GHz-båndet og giver overførselshastigheder på op til 1 GB/s Takket være innovativ teknologi Ubiquiti eXtended Range kan den når afstande over 100 kilometer. Antenner er drevet via Ethernet-netværk. En vigtig fordel er den høje modstandsdygtighed over for ugunstige vejrforhold - enheden kan fungere i temperaturer fra -40 til +55 grader Celsius og kan modstå vindhastigheder på op til 200 km/h.

 

Den mest moderne løsning af Ubiquity er airFiber24 udstyret med en dobbelt uafhængig 2x2 MIMO antennesystem, der opererer i det licensfrie 24 GHz i både FDD og HDD. Rækken af ​​antenner airFiber24 er mere end 13 km, og dataoverførselshastigheden kan nå op til 1,4 GB/s Enheden er let at installere og kan nemt installeres af én person. Integreret GPS-modtagere automatisk beregne positionen og vinklen på det nødvendige udstyr.

 

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner