0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Apple
Ubiquiti

Ubiquiti logo

Ubiquiti Networks er et amerikansk firma grundlagt i 2005. Firmaets produkttilbud omfatter hovedsageligt trådløse enheder for små og mellemstore virksomheder. Firmaets hovedmål er at reducere den digitale kløft ved at bygge kommunikationsnetværker over hele verden.

 

De førende enheder såsom airMAX™, Unifi™, airFiber™, airVision™, MFI™ i EdgeMAX™ er en blanding af innovative løsninger, moderne teknologier og attraktive priser. Alle de elementer giver den perfekte støtte til brugere med henblik på at fjerne hindringer for kommunikation.

 

Ubiquity er en universel løsning baseret på åben arkitektur. Brugen af avanceret styresystem såsom Air OS giver mulighed for fuldt at bruge enheder baseret på dette system. De omfatter routere, switche, bridge-stationer, point-to-point stationer, point-to-multiply-point og overvågningssystemer CCTV.

 

Ubiquiti enheder har mange unikke funktioner, såsom justerbar båndbredde kontrol ( upload / download af data) , PPPoE , kontrol af kanalbredden ( 5/10/20 MHz) og QoS 802.11e servicekvalitet. En interessant funktionalitet af enhederne er også et Software Development Kit (SDK ), som giver mulighed for at ændre og justere udstyr til specifikke behov ved brug af specielle programmer.

 

Særlige kendetegn for den unge amerikanske mærke er ekstravagant udseende, stærk aggressiv markedsføring, den fænomenale kvalitet og attraktiv pris. Ubiquiti-produkter anses for at være stabile enheder, som også har en meget god rækkevidde, der opfylder forventningerne hos de mest krævende brugere.

 

De mest populære produkter omfatter:

- Ubiquiti Unifi - enkel at bruge Acess Point opererer i 2,4 GHz-båndet ,
- Ubiquiti NanoBridge M – beskyttelse mod forstyrrelser designet til eksterne løsninger,
- Ubiquiti NanoStation - en omfattende løsning til opbygning af radio-broer,
- Ubiquiti AirCam - Kompakt IP-kamera drevet af PoE ( Power over Ethernet),
- Ubiquiti AirGrid - radiosystem, der arbejder i 802.11 a/n. 

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser