Danmark (DKK)
Vi har forberedt dig vores butik i dit sprog og valuta.
Vælg din placering:
  0
  Forespørgsel
  0,00 kr
  0
  Indkøbskurv
  0,00 kr
  Loading...
  Loading...
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!


  Symantec logo

  Blandt de produkter, der er mest populære hos erhvervskunder er pålidelige applikationer fra familier Backup og Recovery, software nødvendig for gennemtænkt strategi for beskyttelse af data og forberedning af virksomheden til nødsituationer.

   

  Backup Exec er et værktøj, der giver robuste, funktionelle og fleksible løsninger til sikkerhedskopiering og gendannelse af data, som vil tillade dig at sikre hele informationsinfrastruktur - både i det virtuelle miljø og fysisk.

   

  Backup Exec V-Ray Edition er en applikation af backup and recovery type dedikeret til at sikre virtuelle netværk software. Det giver mulighed for en drastisk reduktion i den tid, der kræves for at gendanne systemet og få adgang til data efter en fejl; understøtter et vilkårligt antal virtuelle maskiner.

   

  I betragtning af de små virksomheder, der ikke har brug for den fulde effekt af den mest magtfulde version af Backup Exec, har Symantec udarbejdet en omkostningseffektiv, men fuldt funktionel udgave af Backup Exec Small Business, hvorigennem virksomheden kan billigt implementere en politik for databeskyttelse.

  Mest populære produkter:
  Hold kontakten!
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
  Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
  Forkert e-mail adresse.
  Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
  Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
  Tak!
  Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
  Partnerskaber
  Betalingsmetoder
  Levering