Danmark (DKK)
Vi har forberedt dig vores butik i dit sprog og valuta.
Vælg din placering:
  0
  Forespørgsel
  0,00 kr
  0
  Indkøbskurv
  0,00 kr
  Loading...
  Loading...
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
  Messaging Gateway


  Symantec logo

  Software Licensing program for akademiske institutioner og skoler giver mulighed for en forenkling af køb og giver vores kunder attraktive priser og teknisk bistand.

   

  En bred vifte af produkter og mulighed for at købe en licens i form af abonnement, migration eller tidsubegrænset licens tillader hver kunde til at vælge den relevante valgmulighed. Abonnement licenser fornyes hvert år, og hver gang kunden modtager højere og højere rabatter, så man kan optimere software omkostninger, mens du tager nogen langsigtede forpligtelser.

   

  Blandt de mest udvalgte produkter, kan vi skelne mellem applikationer i en serie af Backup Exec, System Recovery, Mail Security, Endpoint Protection, samt at yde omfattende beskyttelse med Protection Suite pakken, fås i udgaver af Small Business og Enterprise.

   

  Programmet kan anvendes af alle organisationer til uddannelsesmæssige formål, skoler og gymnasier, både offentlige og private, hvis statutter bekræftede de relevante statslige myndigheder, og som opfylder kravene til programmet.

  Mest populære produkter:
  -13%
  Hold kontakten!
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

  Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

  Forkert e-mail adresse.
  Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
  Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
  Tak!
  Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
  Partnerskaber
  Betalingsmetoder
  Levering
  EBA National Winner Banner