Danmark (DKK)
Vi har forberedt dig vores butik i dit sprog og valuta.
Vælg din placering:
  0
  Forespørgsel
  0,00 kr
  0
  Indkøbskurv
  0,00 kr
  Loading...
  Loading...
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!


  Symantec logo

  Dette firma blev grundlagt i 80'erne og især fokuserer på computer software inden for sikkerhed og data management. Denne internationale virksomhed begyndte sin karriere i IT-branchen med oprettelsen af en tekst editor og database Q&A for at senere udvikle pakkeudviklingsværktøjer og slutte sidst på antivirus softwarepakker og værktøjspakker under navnet Norton.

   

  Symantec er et førende firma på markedet indenfor netværkskommunikation, instant messaging, data arkivering, overholdelse af lovgivningen samt anti-virus programmer og anti-spam programmer.

   

  De kendte produkter er softwarepakker såsom Backup Exec, Endpoint Protection eller System Recovery.

   

  Backup Exec er et program, der giver en effektiv dataarkivering i en simpel model af disk-til-disk-til-tape. Applikationen giver evnen til at beskytte data på filservere, SQL servere og Microsoft Exchange Servere. Gennem brug af teknologi Granual Recovery Technology (teknologi for specifik data restaurering) giver mulighed for hurtig og problemfri genopretning af data og elementer såsom individuelle e-mails eller individuelle egenskaber og karakteristika af brugerne.

   

  Endpoint Protection er en integreret løsning til datasikkerhed i virksomhederne. Kombinationen af anti-virus software-funktionalitet med værktøjer til kontrol af applikationer og firewall gør det til et fuldt nyttigt beskyttelsesmiddel drevet af en enkelt management konsol.

   

  System Recovery software anvendes til at gendanne Windows, der arbejder med andre løsninger til sikring og styring af Symantec. Programmet giver dig mulighed for at automatisere styringen af backup-systemer, og giver dig også mulighed for at gendanne data i tilfælde af skader på server eller computer. Ved at bruge softwaren, administratorer er i stand til automatisk at kopiere systemgendannelsespunkter på en FTP-servere.

   

  Mest populære produkter:
  Hold kontakten!
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
  Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
  Forkert e-mail adresse.
  Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
  Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
  Tak!
  Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
  Partnerskaber
  Betalingsmetoder
  Levering