Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Symantec logo

Dette firma blev grundlagt i 80'erne og især fokuserer på computer software inden for sikkerhed og data management. Denne internationale virksomhed begyndte sin karriere i IT-branchen med oprettelsen af en tekst editor og database Q&A for at senere udvikle pakkeudviklingsværktøjer og slutte sidst på antivirus softwarepakker og værktøjspakker under navnet Norton.

 

Symantec er et førende firma på markedet indenfor netværkskommunikation, instant messaging, data arkivering, overholdelse af lovgivningen samt anti-virus programmer og anti-spam programmer.

 

De kendte produkter er softwarepakker såsom Backup Exec, Endpoint Protection eller System Recovery.

 

Backup Exec er et program, der giver en effektiv dataarkivering i en simpel model af disk-til-disk-til-tape. Applikationen giver evnen til at beskytte data på filservere, SQL servere og Microsoft Exchange Servere. Gennem brug af teknologi Granual Recovery Technology (teknologi for specifik data restaurering) giver mulighed for hurtig og problemfri genopretning af data og elementer såsom individuelle e-mails eller individuelle egenskaber og karakteristika af brugerne.

 

Endpoint Protection er en integreret løsning til datasikkerhed i virksomhederne. Kombinationen af anti-virus software-funktionalitet med værktøjer til kontrol af applikationer og firewall gør det til et fuldt nyttigt beskyttelsesmiddel drevet af en enkelt management konsol.

 

System Recovery software anvendes til at gendanne Windows, der arbejder med andre løsninger til sikring og styring af Symantec. Programmet giver dig mulighed for at automatisere styringen af backup-systemer, og giver dig også mulighed for at gendanne data i tilfælde af skader på server eller computer. Ved at bruge softwaren, administratorer er i stand til automatisk at kopiere systemgendannelsespunkter på en FTP-servere.

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-20%
-22%
-48%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak!
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering