Danmark (DKK)
Vi har forberedt dig vores butik i dit sprog og valuta.
Vælg din placering:
  0
  Forespørgsel
  0,00 kr
  0
  Indkøbskurv
  0,00 kr
  Loading...
  Loading...
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
  Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!

  Om Senetic

  Vi er et firma med stort fokus på dynamisk udvikling. Vi udvider systematisk vores indsats i IT-branchen ved at levere brancheførende netværks- og serverløsninger samt det nyeste software baseret på de mest gennemprøvede og prestigefyldte brands.

  Kundetilfredshed er topprioritet. Ved at udvikle vores faglige kompetencer og levere udstyr af højeste kvalitet, servicerer vi vores kunder fra selskabs-, uddannelses- og regeringssektoren. Vi tilbyder løsninger fra bl.a. Cisco, Dell, Ubiquity, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec og VMware.

  Pålidelige produkter kombineret med professionel rådgivning har skabt en stor interesse i vores tilbud. Vores konstante tilegnelse af nye kompetencer indenfor de produkter vi tilbyder, har resulteret i, at vi er blevet udnævnt til Microsoft Guldpartner.

  Vi forbedrer hele tiden vores kvalifikationer. Vores løsninger kan købes til konkurrencedygtige priser, så vores kunder altid har adgang til de bedste produkter på markedet.

  Ved at imødekomme behov hos selv de mindste virksomheder med en bred vifte af løsninger fra nogle af verdens største producenter, integrerer vi det paneuropæiske IT-marked og gør de moderne løsninger mere og mere tilgængelige.

  Ved at udvide vores forretningsområde, forsøger vi at omsætte de udviklede relationer, netværk af forbindelser og de deraf følgende fordele til kundetilfredshed. Hver eneste kunde er vigtig for os, uanset deres størrelse og forretningsmæssige behov.

  Mest populære produkter:
  -13%
  Hold kontakten!
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
  Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
  Forkert e-mail adresse.
  Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
  Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
  Tak!
  Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
  Partnerskaber
  Betalingsmetoder
  Levering