0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
SENNHEISER


Sennheiser - absolut lydkvalitet

Sennheiser er ensbetydende med lyd i topkvalitet. Mærket er ikke blot velkendt blandt audiofile, men også blandt erhvervsbrugere der har brug for enheder i topkvalitet. Den tyske producent har over 70 års erfaring med at skabe audioløsninger. Takket være den kvalitet der præsenteres, bruges enhederne ikke blot i huse og indspilningsstudier, men også i audiometriske laboratorier.

Tilbud

Sennheisers tilbud fokuserer hovedsageligt på luksuriøst hovedtelefoner, som egner sig perfekt til erhvervsbrug, samt højtalere, hvoriblandt du kan finde DW, D 10, Mb 660, MB Pro, Presence, Century, Circle, Culture, Culture Plus, SH og CC sætløsninger. Hver model byder på en kombination af ren lyd, en solid struktur og tidløst design.

Historie

Sennheiser har over 70 års historie, som begyndte i 1945 i Wannebostel, Tyskland. Virksomheden blev stiftet af Sennheiser-familien som selv i dag fortsætter traditionen og skaber løsninger til professionel og erhvervsmæssig brug. I øjeblikket har virksomheden afdelingskontorer i forskellige dele af verdenen, og deres produkter er velkendt af folk der elsker perfekt lyd fra hele verdenen.

Oscar-vindende kvalitet

Udover fænomenal lydkvalitet kan virksomheden også prale af adskillige priser. De omfatter en teknisk Oscar, uddelt af Academy of Motion Picture Arts and Sciences for den retningsbestemte mikrofon MKH861, teknisk Emmy Award for præstationer indenfor lydtransmittering samt en Grammy Award for Georg Neumann-mikrofoner.

Har du spørgsmål?

Hvis du ønsker en konsulation om hvilken enhed der vil fungere bedst i dit miljø, bedes du kontakte vores specialister. Vores team vil med glæde hjælpe dig med at træffe et godt valg og finde løsninger der vil fungere i dit miljø. Du kan kontakte os på telefon 78 73 78 40 og e-mail [email protected]

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner