0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Red Hat Enterprise Linux


Red Hat logo

Red Hat Enterprise Linux er verdens mest populær kommerciel Linux-distribution designet til erhvervsmæssig brug. Systemet udmærker sig ved en lang række teknisk support fra Red Hat og den højeste grad af kompatibilitet med enheder af mange professionelle producenter af it-udstyr. Licensing tilbuddet omfatter produkter med dedikeret løsning af mest anerkendte mærker som Hewlett-Packard og IBM.

 

Red Hat Enterprise Linux er tilgængelig i flere udgaver dedikeret til specifikke applikationer. Effektiv drift af business servere sikrer Red Hat Enterprise Linux Server. Med henblik på individuelle brugere Red Hat Enterprise Linux-versioner udviklede Desktop og Enterprise Linux Workstation.

 

Hyppige opdateringer stilles til rådighed for brugerne via Red Hat Network, som giver adgang til Red Hat Network Management og Red Hat Network Provisioning moduler til rådighed under forlængelsen af ​​Smart Management.

 

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner