0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Other


Red Hat logo

En bred vifte af udvidelser for Red Hat Enterprise Linux giver mulighed for personalisering af systemets funktionalitet og øge dets muligheder. Yderligere moduler er til rådighed inden for 4 hovedkategorier, der er ansvarlige for funktionaliteter og sikrer: tilgængelighed, skalerbarhed, ledelse og lifecycle management.

 

Udvidelser til at levere høj tilgængelighed er High Availability, Resilient Storage og Load Balancer. Den sidste af disse addons yder den nødvendige redundans til databaser og webtjenester, forbereder hele infrastrukturen til sikker accept og distribution til de enkelte elementer for belastningsøgelse.

 

For skalerbarhed af softwareløsninger baseret på Red Hat Enterprise Linux svarer Scalable File System udvidelser og High Performance Network.

 

For forvaltningen af ​​Enterprise Linux er ansvarlige addon moduler, der indeholder Smart Management Red Hat Network Management og Red Hat Network Provisioning for brug af ydelser fra Red Hat Network og Red Hat Network Satellite. Denne udvidelse giver dig mulighed for nemt at administrere hele systemet og hente de seneste opdateringer fra Red Hat Network platformen.

 

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner