Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Red Hat logo

En bred vifte af udvidelser for Red Hat Enterprise Linux giver mulighed for personalisering af systemets funktionalitet og øge dets muligheder. Yderligere moduler er til rådighed inden for 4 hovedkategorier, der er ansvarlige for funktionaliteter og sikrer: tilgængelighed, skalerbarhed, ledelse og lifecycle management.

 

Udvidelser til at levere høj tilgængelighed er High Availability, Resilient Storage og Load Balancer. Den sidste af disse addons yder den nødvendige redundans til databaser og webtjenester, forbereder hele infrastrukturen til sikker accept og distribution til de enkelte elementer for belastningsøgelse.

 

For skalerbarhed af softwareløsninger baseret på Red Hat Enterprise Linux svarer Scalable File System udvidelser og High Performance Network.

 

For forvaltningen af ​​Enterprise Linux er ansvarlige addon moduler, der indeholder Smart Management Red Hat Network Management og Red Hat Network Provisioning for brug af ydelser fra Red Hat Network og Red Hat Network Satellite. Denne udvidelse giver dig mulighed for nemt at administrere hele systemet og hente de seneste opdateringer fra Red Hat Network platformen.

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-22%
-22%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak!
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering