0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Disaster Recovery


Red Hat logo

Disaster Recovery er højklasse løsninger for at sikre sikkerheden af ​​systemer og data katastrofe, når det er vigtigt at overføre alle operationer og de ​​indsamlede oplysninger til en anden placering end dit nuværende datacenter.

 

Red Hat tilbuddet omfatter Disaster Recovery løsninger for alle større produkter, herunder Enterprise Linux System og Server-versioner og High Availability udvidelser, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support og Smart Management.

 

Tid for overførsel af data og de ​​forskellige processer i serverne har stor betydning for at opretholde en ordentlig oppetid for drift af udstyret. Kun de højeste faktorer garantier sikkerhed og kontinuerlig adgang til applikationsserveren, som er af stor betydning i tjenester og internationalt salg. Red Hat løsninger er en stabil, pålidelig og effektiv software er ideel til komplekse edb-systemer og netværk. Derudover skelner systemet en lang række tekniske support.

 

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner