0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Red Hat


Red Hat logo

Red Hat er et amerikansk it-firma grundlagt i 1993. Er primært kendt for sit bedste produkt, Linux-distribution – Red Hat Linux. Firmaet engagerer sig i udviklingen af Fedore-systemet.

 

Red Hat Linux er den ældste Linux -distribution. Dens popularitet er opnået gennem en række konfigurations værktøjer, der giver nybegyndere en optimal styring af systemet og betjening af RPM-pakker betydeligt lettere at installere programmer. Den sidste tilgængelige programversion var mærket med tallet 9. Derefter systemet blev opdelt i to afdelinger: en non-profit kaldet Fedore og kommerciel distribution Red Hat Enterprise Linux. Disse systemer er baseret på GNOME grafisk arbejdsmiljø.

 

Dette system er gældende for de fleste systemer, der er ansvarlige for at opretholde printservere, e-mails, databaser samt arbejdsstationer eller systemer, der er ansvarlige for netværksstyring.

 

Arbejdsstabilitet, der tilbydes af systemet tilbyder blev hurtigt bemærket og udnyttes på det dynamisk voksende internet marked. Multiplatform og effektiv service af mange netværksprotokoller muliggør en effektiv integration af flere operativsystemer fra forskellige firmaer.

 

Red Hat Enterprise Linux blev lanceret i 2003 og er den fulde kommercielle Linux-distribution. Enterprise versionen bliver meget grundigt testet med hensyn til ydeevne og funktionalitet før den bliver sendt ud på marked. Den bliver også tjekket for funktionalitet og korrekt handlinger, der udføres af systemet under dets arbejdsdrift. Systemet er tilgængelig på flere sprog. Alle aktuelt tilgængelige versioner bliver konstant opdateret og gjort tilgængelige ved hjælp af Red Hat Network. Hver bruger af systemet med et gyldigt abonnement kan bruge enhver version af systemet med fuld garanti af effektiv og korrekt betjening. Kommerciel support for Red Hat kan være i form af tre grundlæggende pakker: Basis, Standard og Premium.

 

 

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner