Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Red Hat logo

Red Hat er et amerikansk it-firma grundlagt i 1993. Er primært kendt for sit bedste produkt, Linux-distribution – Red Hat Linux. Firmaet engagerer sig i udviklingen af Fedore-systemet.

 

Red Hat Linux er den ældste Linux -distribution. Dens popularitet er opnået gennem en række konfigurations værktøjer, der giver nybegyndere en optimal styring af systemet og betjening af RPM-pakker betydeligt lettere at installere programmer. Den sidste tilgængelige programversion var mærket med tallet 9. Derefter systemet blev opdelt i to afdelinger: en non-profit kaldet Fedore og kommerciel distribution Red Hat Enterprise Linux. Disse systemer er baseret på GNOME grafisk arbejdsmiljø.

 

Dette system er gældende for de fleste systemer, der er ansvarlige for at opretholde printservere, e-mails, databaser samt arbejdsstationer eller systemer, der er ansvarlige for netværksstyring.

 

Arbejdsstabilitet, der tilbydes af systemet tilbyder blev hurtigt bemærket og udnyttes på det dynamisk voksende internet marked. Multiplatform og effektiv service af mange netværksprotokoller muliggør en effektiv integration af flere operativsystemer fra forskellige firmaer.

 

Red Hat Enterprise Linux blev lanceret i 2003 og er den fulde kommercielle Linux-distribution. Enterprise versionen bliver meget grundigt testet med hensyn til ydeevne og funktionalitet før den bliver sendt ud på marked. Den bliver også tjekket for funktionalitet og korrekt handlinger, der udføres af systemet under dets arbejdsdrift. Systemet er tilgængelig på flere sprog. Alle aktuelt tilgængelige versioner bliver konstant opdateret og gjort tilgængelige ved hjælp af Red Hat Network. Hver bruger af systemet med et gyldigt abonnement kan bruge enhver version af systemet med fuld garanti af effektiv og korrekt betjening. Kommerciel support for Red Hat kan være i form af tre grundlæggende pakker: Basis, Standard og Premium.

 

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-60%
-83%
-34%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering