0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Wireless systems

MikroTik

Perfekt trådløst system giver tilslutningsmuligheder, høj kapacitet og lav nedetid. MikroTik enheder giver mulighed for opførelse af et optimalt netværk både inden for og uden for bygninger. Høj kvalitetssignal, pålidelig ydelse og overkommelig pris er de egenskaber, der overbeviser folk til at investere lige i MikroTik produkter.

 

De mest populære enheder omfatter antenner RBSXT-2nDr2, RBSXT-5nDr2, RBSXTG2HnD, RBSXT-5HPnD. Høj transmission i 2,4 GHz og 5 GHz og attraktive priser gør, at enhederne massivt bruges til at forbinde punkt-til-punkt (point to point), og punkt og flere modtagere (point to multipoint).

 

Firmaet tilbyder også produkt Mikrotik SXT Sixpack (RBSXTKit) bestående af 6 elementer i nettet. Et stort antenne SXTG-5HPnD-Sar2 og 5 klientenheder SXTG-5HPnD-Sar2. Dette komplette sæt er klar til installation og direkte understøtter 802.11n og NV2 TDMA, så du kan opnå 200 Mbps båndbredde.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser