0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Wireless for home and office

MikroTik

Mikrotik har en bred vifte af trådløse routere og adgangspunkter til brug i hjemmet eller på kontoret. Den mest populære af disse er Micro Access Point 2n er en lille 2,4 GHz access point med fylden af ​​de muligheder, som systemet RouterOS. Det er en enhed, der kan forsynes fra forskellige typer af kilder - USB, passiv og aktiv PoE og Power Jack. Kan desuden fungere som en strømkilde til andre enheder, der giver op til 500mA, hvilket betyder, at man kan tilslutte til det, f.eks. SXT CPE.

 

RB951-2n er det bedste adgangspunkt til hjemmet af firmaet MikroTik. Denne kompakt enhed har 5 Ethernet-porte og indbygget antenne. De små dimensioner og styling gør denne model ideel til hjemmet og kontoret.

 

I områder, hvor placering af adgangspunkter på den traditionelle måde ikke er mulig, f.eks. Lufthavne, indkøbscentre og hoteller fungerer godt cAP 2n loft adgangspunkt. Enheden understøtter 802.11b/g/n kan drives af PoE. Sættet indeholder de nødvendige tilbehør til montering på væg eller loft og PoE injektor.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser