OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Wireless cards and pigtails

MikroTik

Top kvalitet trådløse kort og stik er af afgørende betydning for et effektivt og pålidelig netværk. MikroTik tilbuddet i dette område omfatter en bred vifte af elementer, som er takket være attraktive priser ofte valgt til at bygge forskellige typer af computernetværk.

 

R5SHPn netkort er det professionelle valg for løsninger til "last mile". Sendeeffekt på op til 800 mW opnår større rækkevidde end konkurrerende modeller. Farvede lysdioder på kortet, der er udstyret med let løbende overvågning af drift og status for individuelle enheder.

 

En af de mest populære emner på tilbud er netværkskort R52H - tilbyder strøm til 350 mW og arbejder på frekvenser i intervallet 2,192-2,539 og 4,920 til 6,100 GHz. R52H er optimeret til at arbejde med MikroTik Nstreme protokol for at opnå det største udvalg og samtidig opretholde høj hastighed.

 

MikroTik tilbyder også trådløse MMCX konnektorer og på denne måde opfylder forventningerne hos de mest krævende kunder.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser