OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Wireless 802.11ac systems

MikroTik

802.11.ac trådløs teknologi standard blev offentliggjort i 2011. Ifølge IEEE 802.11ac båndbredde på kanalen, der udnytter flere stationer bør opretholde et niveau på mindst 1 Gbit/s, og en enkelt station 500 MBit/s. Anordninger af denne standard arbejde på 5 GHz. Arbejdet med specifikationen af ​​standarden blev afsluttet i december 2013, og den officielle godkendelse af standarden fandt sted i januar 2014 år.

 

Firmaet Mikrotik bekymrer sig om kvaliteten af ​​dets udstyr og brugen af ​​nye teknologier, derfor har det udarbejdet en særlig serie af trådløse enheder, der bruger en 802.11ac standard.

 

Blandt de produkter, der udbydes, er det værd at være opmærksom på RBSXTG-5HPacD - komplet enhed med radio MIMO og MIMO antenne, der kan bruges som en base antenne sektor. Et andet vigtigt produkt er RB921UAGS-5SHPacT-NM, opkaldt NetMetal5, som blev indkapslet i vandtæt metalhus, som tillader at arbejde under de hårdeste betingelser. Enhederne er bagudkompatible med ældre trådløse standarder.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser