Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


MikroTik

Routerboard er en linje af Mikrotik routere konstrueret på en sådan måde, at de muliggør konstruktionen af ​​vilkårligt komplekst netværk infrastruktur, ved hjælp af de særlige kendetegn ved forskellige modeller.

 

RB411 er en serie af billige, konfigurerbare modemer udstyret med en Ethernet-port og en mini PCI slot, som omfatter 8 modeller, som adskiller sig i frekvensen af ​​CPU og mængden af ​​RAM samt ekstra porte.

 

RB435G er udstyret med 5 MiniPCI slots og tre Gigabit Ethernet-porte, hvilket gør den ideel til et centralt punkt i nettet. Routeren har også to USB 2.0-indgange, som kan bruges f.eks. til tilslutning af ekstern lagringsenhed eller en 3G-trådløst modem.

 

RB450G router er en udvidet version af den RB450, som tilbyder meget høj ydeevne til en attraktiv pris. Enheden styres ved hjælp af det RouterOS operativsystem og kabinettet skjuler 5 Gigabit Ethernet-porte, 256 MB RAM og 680 MHz processor.

 

Den mest alsidige router af MikroTik Routerboard tilbyder en model RB493, som har 9 Ethernet-porte og tre MiniPCI slots. Enheden fungerer på grundlag af systemet RouterOS og kan fungere både som en avanceret router og firewall eller redskaber til overvågning og begrænsning af netværk overførsel.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-32%
-44%
-10%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak!
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering