OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
RouterBOARD

MikroTik

Routerboard er en linje af Mikrotik routere konstrueret på en sådan måde, at de muliggør konstruktionen af ​​vilkårligt komplekst netværk infrastruktur, ved hjælp af de særlige kendetegn ved forskellige modeller.

 

RB411 er en serie af billige, konfigurerbare modemer udstyret med en Ethernet-port og en mini PCI slot, som omfatter 8 modeller, som adskiller sig i frekvensen af ​​CPU og mængden af ​​RAM samt ekstra porte.

 

RB435G er udstyret med 5 MiniPCI slots og tre Gigabit Ethernet-porte, hvilket gør den ideel til et centralt punkt i nettet. Routeren har også to USB 2.0-indgange, som kan bruges f.eks. til tilslutning af ekstern lagringsenhed eller en 3G-trådløst modem.

 

RB450G router er en udvidet version af den RB450, som tilbyder meget høj ydeevne til en attraktiv pris. Enheden styres ved hjælp af det RouterOS operativsystem og kabinettet skjuler 5 Gigabit Ethernet-porte, 256 MB RAM og 680 MHz processor.

 

Den mest alsidige router af MikroTik Routerboard tilbyder en model RB493, som har 9 Ethernet-porte og tre MiniPCI slots. Enheden fungerer på grundlag af systemet RouterOS og kan fungere både som en avanceret router og firewall eller redskaber til overvågning og begrænsning af netværk overførsel.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser