0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Parabolic Antennas

MikroTik

Parabolantenner er ideelle til at skabe en temmelig lang opkald i 5 GHz-båndet, er resistente over for barske vejrforhold. Vores tilbud omfatter også dækning af parabolantenner, som er karakteriseret ved energi gevinst på 30dbi. De reducerer belastningen, som kan være forårsaget af vind eller regn. Disse løsninger er holdbare og meget solide.

 

Den mest populære af disse er mANT30. Denne højklasse MikroTik parabolantenne, bygget efter de højeste standarder arbejder ved en frekvens på 5 GHz (4,7 til 5,875 GHz). Tilbuddet omfatter 2 modeller, der adskiller sig i præcision af monteringssystem - standard (MTAD-5G-30D3) og præcision (MTAD-5G-30D3-PA). Sammen med antenner leveres alle nødvendige tilbehør og kabler.

 

Ved montering af parabolantenne er værd at overveje brugen af ​​beskyttelsesdækslet Random Cover for mANT. Denne løsning reducerer byrden af ​​vinden, og beskytter følsomme antenneelementer mod barske vejrforhold og mekaniske skader. Random Cover kan bruges i et bredt temperaturområde.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser