0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
MikroTik Switches

MikroTik

Switches Mikrotik er et fuldt funktionelt tredje lags switches. Forvaltes af det oprindelige system RouterOS. Høj fleksibilitet og skalerbarhed gør det muligt for udstyr til at bruge i både små og store virksomheder.

 

Enhederne har meget avancerede funktioner, som omfatter evnen til at styre båndbredde, konfigurationer VLANs, filtrering af MAC-adresser, port forwarding (port-til-port forwarding) og portspejling (mirror traffic). Derudover kan nogle enheder strømforsyne andet udstyr, der understøtter PoE (Power over Ethernet).

 

Enhederne  blev designet på en sådan måde, at de opfylder kravene i high throughput og oppetid. Der blev lagt stor vægt på enkel konfiguration og evnen til at ekspandere, hvilket gør dem et glimrende valg for hurtigt voksende firmaer og virksomheder.

 

De mest populære modeller omfatter switches RB260GS, RB260GSP og CRS125 serien.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser