OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
MikroTik Power supplies

MikroTik

Strømforsyninger fra MikroTik tilbuddet muliggør levering af en sikker og pålidelig strøm til dine enheder ved hjælp af forskellige strømkilder - fra USB 5V til 48V PoE, muliggør installation af udstyr i næsten ethvert sted.

 

5V Power Injector beregnet til brug med routere RB411 og RB493G UAHR giver dig mulighed for at drive disse enheder med 5V USB-kilden. I modsætning hertil er RBPOE adapter til strømforsyning af RouterBOARD plader med 9-48V PoE-understøttelse. Ved brug af denne løsning kan man betydelig reducere antallet af tråde i en netværksinfrastruktur.

 

MikroTik tilbuddet omfatter også power konverter RBPOE-CON-HP med konvertering fra 48V til 24V, som tillader dig at strømforsyne udstyr af RouterBOARD serie ved hjælp af en 48V PoE strømkilde.

 

24HPOW strømforsyning er 38 watt strømforsyning, som kan anvendes til alle routere i serien RouterBOARD bortset fra RB500. En større model har 70 watt strømforsyning 48POW og er udarbejdet primært til RB800 drevet platform.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser