0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
MikroTik Ethernet Routers

MikroTik

Mikrotik Routere er enheder, der er ideelle til både det lille kontor og hjemmekontor (SOHO), såvel som til mere komplekse netværk og strukturer. De opfylder de grundlæggende krav fra brugerne, der bør omfatte støtte til WiFi som standard B/G/N, evnen til at kontrollere trafik og kapacitet (herunder P2P protokoller låsefunktion). En bred vifte af produkter giver dig mulighed for at tilpasse sig behovene i specifikke løsninger.

 

Routere forvaltes af proprietære operativsystem RouterOS der kan administreres på flere forskellige måder. Disse omfatter adgang via CLI via Telnet/ssh WinBox software og en webbrowser (WebFig system). Alle aktiviteter på konsollen kan knyttes til andre systemer, og vice versa.

 

Routere er kendetegnet ved høj effektivitet og hastighed. De mest populære modeller omfatter RouterBOARD 750-serien (UP, GL) og RouterBOARD modeller 2011 (iL-IN, IL-RM, iLS-in, UiAS-in, UiAS-RM).

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser