OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Enclosures

MikroTik

Mikrotik leverer kvalitet kabinetter, der letter installation og beskytter følsomt udstyr i alle forhold. Hertil kommer, at de fleste enheder af RouterBOARD serien er tilgængelige i form af ikke-konfigurerbare fladdele.

 

Til brug i bygninger er blevet udarbejdet CA411-711 aluminiumskabinet designet til modeller af serier RB411, RB711 og RB91x. Det har en aftageligt frontpanel og ekstra plads inde til at give mulighed for udvidelser.

 

CA150 aluminiumskabinet er designet til RB450 og RB450G routere. Ligesom andre kabinetter dedikeret til specifikke modeller af routere af familien RouterBOARD - CA433U for RB433, RB493 CA493 og CA800 for RB800 er beregnet til indendørs brug.

 

Det største kabinet til brug uden for er CAOTU model matchende til routere af serier RB411, RB433, RB493, RB711 og RB800. Den hårde, hvid plast, som kabinettet er lavet af sikrer en langsigtet modstand mod selv de mest vanskelige vejrforhold. Produktet indeholder et monteringssæt.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser