OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Adapters, cards etc.

MikroTik

Blandt den brede vifte af tilbehør til MikroTik enheder er tilgængelige, bl.a. datter boards, antenner, kabler, lav-tab omformere kobber/fiber og andre forbedringer for at forbedre ydeevnen og øge funktionaliteten af hoved ​​routere, switches og MikroTik antenner.

 

Flex-guide lav-tab kabel til intern og ekstern brug. RB604 datter plade udvider RB800 pladen med 4 ekstra miniPCI netværkskort og er en af ​​de mest populære tilbehør. I modsætning hertil konverter kobber/fiber RBFTC11 er unik på markedet opløsning, som adskille sig fra konkurrenterne med vandtæt beklædning, muliggør installation på ydersiden. Det temperaturområde, hvor den opererer er fra -40 til +70 grader Celsius,  garanterer problemfri drift uanset vejrforhold i næsten alle dele af verden.

 

Et af de seneste forslag af MikroTik er Gigabit Ethernet RB44Ge, der tilbyder 4-porte 10/100/1000T Gigabit Ethernet, som du kan tilføje ekstra porte af flere routere med RB-familien.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser