0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
MikroTik


MikroTik

Firmaet Mikrotik (SIA Mikrotīkls) er en lettisk producent af netværk, hardware og software med hovedkontor i Riga. Selskabets udbud består af radio kommunikationsenheder i 802.11a/b/g/n-routere og software til at drive netværket. Grundlagt i 1995, selskabet fandt hurtigt en plads i netværksløsninger på markedet for trådløse enheder. De mest berømte produkter i virksomheden er et styresystem baseret på Linux-kernen - Mikrotik RouterOS og RouterBOARD serie routere.

 

Mikrotik RouterOS software giver dig mulighed for at konvertere en pc til en fuldt udstyret router. Den grundlæggende mulighed for en sådan løsning omfatter støtte til WPA, WPA2, EAP, WEP, virtuelle adgangspunkter eller HotSpot. Systemet omfatter også p2p trafik-filtrering, VPN og ISDN-tjenester, tunneling, routing (RIP, OSPF, BGP). Ved hjælp af Brug WinBox er også muligt for fjernadministration af Microsoft Windows eller ved hjælp af Wine i Linux-pakke.

 

Systemet er licenseret på et forskudt, dvs. med øget niveauet af licenser vokser software muligheder og dens pris. RouterOS er designet til små og mellemstore virksomheder, der leverer tjenesteydelser af datatransmission og internetadgang, skaber et ideelt tilslutning til et Mikrotik RouterBOARD produktlinje.

 

Mikrotik RouterBOARD er en serie af produkter, som blev grundlagt i 2002. Enheder med stor ydeevne gør den ideel til at klare de mest krævende opgaver i styringen og traffic shaping. Routere også opfylder behovene hos private brugere, en bred vifte af udstyr giver mulighed for korrekt valg af udstyr til specifikke behov. RouterBOARD produktlinje meget velegnet til at integrere deres egne løsninger både uden for og inde i bygninger.

 

Produktprogrammet suppleres af parabolantenner, strømforsyninger, kabinetter og andet tilbehør relateret til opførelsen af ​​trådløse netværk. MikroTik tilbyder også Mini-PCI og PCI Express med 802.11 protokoller.

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner