0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Skontaktuj się z nami
Angiv venligst Deres data. Uden disse informationer er vi ikke i stand til at besvare Dine spørgsmål og sende en offer. Når vi har modtaget din forespørsel vores salgsafdeling vil forberede den bedste offer for Dem.

Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
Licenstypen er blevet valgt. For at ændre licenstypen skal konfiguratoren slettes.

Luk
Skal konfiguratoren slettes?JaNej
Det valgte produkt hører til en anden type licens end den for øjeblikket valgte type.
For at tilføje produktet skal konfiguratoren først slettes.

Luk
Microsoft licensing type:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Har du brug for hjælp eller råd?
Ring til vores eksperter:
78 73 78 40 eller send e-mail:
software at senetic dot dk
Microsoft Open Value Subscription
Open Value subscription programmet er en måde at licensere softwaren på, som giver mulighed for en midlertidig ret til at bruge de nyeste Microsoft produkter. Dette program er egnet til de firmaer, som har minimum 5 computere. Kontrakten bliver indgået for 3 år og betalingen foregår i reter.

Microsoft logo

Open Value Subscription, der tilbyder volumenlicensmedier abonnement-system rettet mod virksomheder, der er interesserede i at bruge Microsoft-software uden at købe det på ejendommen. Købet et abonnement giver adgang til en fuldt funktionel software og opdatering for varigheden af kontrakten.

 

Kravet om kvalifikation, er at købe et abonnement på mindst 5 computere, inklusiv mindst ét program, som er en bestanddel af platformen. Aftalens varighed er tre år. Open Value Subscription program gør det muligt at reducere omkostningerne og timing software, fordi betalingerne foretages i årlige rater, og abonnementet er væsentligt billigere end at købe en permanent licens.

 

Ligesom i tilfælde af de andre volumenlicensprogrammer fra Microsoft - Open og Open Value - også OVS kan gavne alle kommercielle virksomheder og organisationer, regeringen, sundhedspleje, uddannelsesinstitutioner, velgørende organisationer og internationale.

 


De eksisterende kontrakter:

License type, i henholdt til den erhvervssektor, du er interesseret i:

Option for hele firmaet:
   (min. 5)
For hvilke produkter ønsker du at opnå en license i henholdt til denne kontrakt?Tilbud -15% når du køber alle 3 produkter.
Videre
Gå til kassen

  Udvalgte produkter:
Slet Slet

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser