0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Skontaktuj się z nami
<
Angiv venligst Deres data. Uden disse informationer er vi ikke i stand til at besvare Dine spørgsmål og sende en offer. Når vi har modtaget din forespørsel vores salgsafdeling vil forberede den bedste offer for Dem.

Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
Licenstypen er blevet valgt. For at ændre licenstypen skal konfiguratoren slettes.

Luk
Skal konfiguratoren slettes?JaNej
Det valgte produkt hører til en anden type licens end den for øjeblikket valgte type.
For at tilføje produktet skal konfiguratoren først slettes.

Luk
Microsoft licensing type:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesMicrosoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses Microsoft SurfaceSurface Accessories
Har du brug for hjælp eller råd?
Ring til vores eksperter:
78 73 78 40 eller send e-mail:
software at senetic dot dk
Microsoft Open Value
Licensing programmet Microsoft Open Value er egnet til virksomheder, som er interesserede i at købe ejendomslicenser (tidsubegrænsede) og de vil betale for dem i årlige reter eller som en engangsbetaling. Kontrakten bliver indgået for tre år. Alle licenser kan afhentes fra Software Assurance (L+SA).


Microsoft logo

Open Value licens programmet er et populært Microsoft-software rettet mod virksomheder og organisationer med interesse i at købe en permanent licens (perpetual). Open Value-aftalen er indgået for en periode på tre år, og betalinger kan foretages på en gang eller sprede det på en årlig afdrag. For hver licens, er også inkluderet Software Assurance (L + SA) pakke, som giver hurtig adgang til nye versioner af software og uddannelse for medarbejdere, specialiseret teknisk assistance og rabatter på software til medarbejderne.

 

Ordreplacering letter funktionel konfigurator, der giver dig mulighed for at angive den type licens (kommerciel eller regerings), vælge mellem Company Wide eller Non Company Wide løsninger og angive din foretrukne betalingsmetode.

 

Licenser med en mulighed for hele virksomheden (Company Wide) er til rådighed for virksomheder med mindst 5 computere involveret, der er interesseret i forening af softwaren baseret på mindst en af ​​de vigtigste platforme for Microsoft. Licenser til gengæld Non-Company Wide giver mulighed for en nem måde, at skabe nye licenser på ethvert tidspunkt i løbet af kontrakten i enhver mængde.

 


De eksisterende kontrakter:

License type, i henholdt til den erhvervssektor, du er interesseret i:

Licensoptionen OpenValue for den statslige administration er tilgængelig til de offentlige sektorer, som kvalificerer sig som mindre og større statslige administrative institutioner.
Option for hele firmaet:

Denne variant er til de virksomheder, som vil modtge Microsoft software licenser på en fleksibel måde i det ønskede antal, på ethvert tidspunkt af kontraktens varighed. En forudsætning for denne option er en startbestilling på minimum 5 licenser på ethvert produkt (L+SA eller SA), som dette program tilbyder. De næste bestillinger må gerne består af kun en license. Alle licenser er tilgængelige i Software Assurance.

Denne variant er egnet til de firmaer, som har minimum 5 computere og ønsker at standarisere deres software på alle computere på basis af minimum en af følgende produkter: Windows 7 Enterprise opdatering, Office Professional Plus, adgangslicenser til serverer de såkaldte Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL eller Windows Essential Business Server CAL. Alle licenser er tilgængelige i Software Assurance.
Betaling

Betalingen for licenser foretages kun en gang - i starten af den treårig kontraktens varighed.

Hvis De vælger en betaling i reter, engangsbetalingen for licenser er delt i 3 lige reter, som skal betales i begyndelsen af hvert års varighed af kontrakten.
Videre

Hvis du har kendskab til Microsoft Open Value licensing og du ønsker et frit valg af alle de produkter, som er tilbudt i denne licensing brug vores redskab til eksperter.Gå til kassen

  Udvalgte produkter:
Slet Slet

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser