0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
OEM

Microsoft logo

Microsoft software tilbuddet  til rådighed på OEM- softwarelicenser (Original Equipment Manufacturer) dækker programmer af Windows, Windows Server.

 

OEM-licenser tildeler softwaren til en specifik enhed (gennem sammenkædning med bundkortet). Denne løsning er billigere end BOX-licenser, perfekt egnet til brug for brugere, der bruger deres udstyr på lang sigt og udvider det med nye komponenter.

 

Windows tilbuddet omfatter Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1 i versioner til brug i hjemmet og firmaet.

 

Microsoft er verdens førende inden for software til styring af firmaets servere. Windows Server er nu tilgængelig i versioner 2008, 2012 og 2012 R2 – hver med Standard variant, Datacenter og Enterprise (2008) eller Essentials (2012 og 2012 R2).

 

For alle Windows Server systemer er også tilgængelige CAL licenser, designet til brugere, der opretter forbindelse til firmaets servere for at få adgang til de programmer, der er installeret på dem eller lagrede data.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser