0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
FPP (BOX DVD)

Microsoft logo

Full Packaged Product (FPP) licenser er også undertiden benævnt BOX eller kasse-licenser tillader dig at installere software uden, at binde den til en bestemt enhed, så du kan flytte dem senere på andet udstyr.

 

FPP-versionen er designet til kunder, der køber software i små mængder. Kunder, der har købt volumenlicensprogrammer over de produkter, de ønsker at beskytte med Software Assurance, kan købe sådanne beskyttelse volumenlicensprogrammer inden for 90 dage efter købet af en licens.

 

Microsoft boksede versioner omfatter også software til styring, servere og Windows-operativsystemer.

 

Applikation- kategorien indeholder software udviklet til professionelt brug. Du kan købe licenser for enlige applikationer, såsom Microsoft Excel, Word, Publisher, OneNote, Outlook, samt pakker, herunder de mest populære kontorprogrammer - Microsoft Office.

 

Visual Studio pakker udgør en integreret udviklingsmiljø til at skabe din egen software.

 

Systemer af Windows familien i boksede versioner er kun tilgængelige i de seneste udgaver - Windows Server 2012 og Windows 8 og Windows 8.1 – for at sikre brugerne de mest aktuelle løsninger til at opfylde de nuværende krav.

 

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser