0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Office 365 - SeneticMicrosoft ESD
Microsoft Volume Licensing

I vores tilbud Finder De tre slags Microsoft Volume Licensing:
Microsoft Open License
Egendom Licenser engangsbetaling

Den åbne Microsoft license, såkaldt OPEN license (eller også kaldt MOLP) er den nemmeste måde at skaffe de permanente licenser på Microsoft Software, som er egnede til alle erhversvirksomheder, både for de mindre og større firmaer samt uddannelsessektoren og administrativsektoren.

Den giver mulighed for at skaffe en license på den fleksible måde - på ethvert tidspunkt under kontraktens varighed, på det antal produkter du ønsker og som er nødvendige for dit firma.Den åbne Microsoft License (MOLP - Microsoft Open License Pack) er tilgængelig for erhversdrivende virksomheder, uddannelsessektoren (Open Academic) og de offentlige administrative sektorer (Open Government). Mere informationer om MOLP.
Vælg Open License
Microsoft Open License
Egendom licenser ratevisbetaling eller engangsbetaling

Microsoft Open Value licensing program er egnet til virksomheder, som er interesserede i at købe permanente (utidsbegrænsede) licenser og betale for dem i årlige rater eller i form af en engangsbetaling "forudbetaling".

Kontrakten bliver indgået for 3 år og alle licenser kan afhentes fra Software Assurance (L+SA).

Open Value programmet med en mulighed for hele virksomhed (Company Wide), forudsætter en standarisering af Softwaren, som bruges i alle komputere på basis af minimum et produkt fra platformen: Office, Windows eller adgangs CALe.
Vælg Open Value
Microsoft Open License
Udlejning af licenser årlige betaling

Open Value Subscription programmet er en måde at licensere Softwaren på. Dette går ud på en midlertidig ret til at bruge de nyeste versioner af de valgste Microsoft produkter.
Dette program er egnet til de firmaer, som har minimum 5 computere. Kontrakten bliver ingået for 3 år og afgifter skal betales i årlige rater.

Microsoft Open Value Subscriptiom er anbefalet til de virksomheder hvis udvikling er svært at forudsige over de næste tre år – de kan både udvikle sig hurtigt og købe nye computere evt. reducere deres antal (eller gennemfører midlertidige projekter for eksempel Call Centers) og derfor de ikke vil købe en ejendomlicens.
Vælg OV Subscription

 

Microsoft logo

Microsoft er den største producent af it-branchen i verden. Kendt som en producent af operativsystemer MS-DOS, Microsoft Windows og Office Software for virksomheder og forbrugere som er en pakke af Microsoft Office.

 

Virksomheden blev grundlagt i 1975 med henblik på at skabe en fortolkning af BASIC-sproget.

 

Firmaet udviklede sig meget hurtigt ved at oprette internationale kontorer i mange lande. Den første større succes for virksomheden var DOS – det første bærbare operativsystem til computere og mikrocomputere. I 1985 blev oprettet den første version af Windows-operativsystemet og i 1989 sin premiere havde Microsoft Office.

 

 Konstant udvikling og tilpasning af Microsoft produkter til behovene af de enkelte kunder har muliggjort deling af software i tre hovedgrupper af licenser.

 

Opdeling af licenser er som følger:

- Licenser OPEN (MOLP) – tilgængelige i elektronisk version (tilgængelige via VLSC (Volume Licensing Service Center))
- Licenser OEM – dedikeret og tildelt en specifik fysisk enhed (server, bærbar computer, stationær computer.
- Licenser FPP (BOX) – standard software version oftest valgt af private brugere.

 

Microsoft har også adskilt licenserne med hensyn til omfanget af brugen af softwaren som følger:

- Kommercielle licenser – til firmaer og virksomheder
- Uddannelseslicenser – til undervisnings-og videnskabsorganer
- Regeringslicenser - til de statslige institutioner og kontorer.

 

Denne brede vifte af muligheder for at licensere software gør det muligt at vælge den relevante licens til de individuelle behov hos hver enkelt kunde.

 

De mest populære Microsoft applikationer er Office og operativsystemet Windows, som har sine forskellige udgaver til både privat brug og servere. Rige sprogpakker gør, at hver computer bruger i verden vil være i stand til gnidningsløst og problemfrit betjening af Microsoft software.

 

Microsoft licensing type:
Open ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)ESDServicesSurface (QWERTY US INTL)Microsoft AccessoriesMicrosoft SubscriptionsMicrosoft Perpetual Licenses
Har du brug for hjælp eller råd?
Ring til vores eksperter:
78 73 78 40 eller send e-mail:
software at senetic dot dk
Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner