0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!


Logo Lenovo

Skærme, der tilbydes af Lenovo er en innovativ LED-baggrundsbelyste skærme. Hurtig responstid, høj kontrast og bred betragtningsvinkel egenskaber, der er værd at være opmærksom på, når man køber en monitor af brandet. Skærme afhængigt af modellen er udstyret med analog D-sub stik eller digital Display Port, DVI-D.

 

Det ergonomiske monitor design giver komfort og støtteben med justerbar hældningsvinkel, højde og rotation giver mulighed for en perfekt arbejds pasform. Brugen af ​​LED-baggrundslys sparer energi, således at skærmene bliver mere miljøvenlige. Hurtig responstid af matrix sikrer et krystalklart billede, ingen striber og forvrængning under hurtige scener og korrekt fokus.

 

Lenovo monitorer fås i størrelser fra 17 til 33 inches. Sådan en bred variation af parametre giver mulighed for den perfekte udvælgelse af udstyr til behovene i de enkelte kunder. De mest valgte modeller med en række produkter er: ThinkVision LT2452p (60A6MAT2EU) og Lenovo LT1952p (T48MNEU).

Info Box
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-64%
-70%
-1%
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder
Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering