0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Lenovo

Logo Lenovo

Lenovo er en kinesisk it-virksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1984, nu betragtes som verdens største producent af personlige computere. I 2005 købte virksomheden PC computere fra IBM, og i 2014 år Motorola. Lenovo har kunder i mere end 160 lande, og kontorer i mere end 60 lande. Mærkets hovedkontor ligger i Hong Kong.

 

Siden 2010 Lenovo oplever meget hurtig vækst. Undtagelsesvis designede produkter, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser gør, at Lenovo enheder er ofte valgt. Innovative løsninger og stimulering af menneskers fantasi, er de vigtigste mål, der er placeret på design af nyt udstyr, således at arbejdet er lettere og sjovere.

 

Den væsentligste del af tilbuddet arbejdsstationer (ThinkCentre, ThinkStation, Essential), notebooks (bærbare computere fra populære serier B, E, L, M, S, T, W, X), monitorer, disk matrixer. Lenovo har også et bredt udvalg af tilbehør, som omfatter dockingstationer, batterier og SSD/HDD. En interessant mulighed er mulighed for at købe servicepakker, der udvider garantien op til 5 år.

 

En stor familie af produkter er også en ThinkPad serie. Designet af Richard Sapper serie af produkter siden 2005 er produceret af Lenovo. Det udmærker sig ved at bruge TrackPoint (traditionelt rødt knap, der anvendes som et pegeredskab), og ThinkLight (hvide eller orange LED'er med øget lysstyrke, lysende tastatur, som er placeret på matrixen). ThinkPad-computere er lavet af plast, har en magnesium Roll Cage ramme, der forhindrer deformation, og Active Protection System, som takket være den indbyggede accelerometer opdager stød og på forskud parkerer harddiskens hoved uden at udsætte den for skader.

 

Lenovo fokuserer på det unikke i fremstillede udstyr, således at enhederne er ønskelige i markedet. Selskabet har ikke blot investeret i salg og distribution, men også fokuserer på lokal produktion i de forskellige lande. Disse tiltag gør det muligt at opnå global rækkevidde med lokal præcision og perfektion, der gør det muligt at realisere en langsigtet succes baseret på princippet om "global-lokal" selskab.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser