Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Logo Lenovo

Lenovo er en kinesisk it-virksomhed. Virksomheden blev grundlagt i 1984, nu betragtes som verdens største producent af personlige computere. I 2005 købte virksomheden PC computere fra IBM, og i 2014 år Motorola. Lenovo har kunder i mere end 160 lande, og kontorer i mere end 60 lande. Mærkets hovedkontor ligger i Hong Kong.

 

Siden 2010 Lenovo oplever meget hurtig vækst. Undtagelsesvis designede produkter, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser gør, at Lenovo enheder er ofte valgt. Innovative løsninger og stimulering af menneskers fantasi, er de vigtigste mål, der er placeret på design af nyt udstyr, således at arbejdet er lettere og sjovere.

 

Den væsentligste del af tilbuddet arbejdsstationer (ThinkCentre, ThinkStation, Essential), notebooks (bærbare computere fra populære serier B, E, L, M, S, T, W, X), monitorer, disk matrixer. Lenovo har også et bredt udvalg af tilbehør, som omfatter dockingstationer, batterier og SSD/HDD. En interessant mulighed er mulighed for at købe servicepakker, der udvider garantien op til 5 år.

 

En stor familie af produkter er også en ThinkPad serie. Designet af Richard Sapper serie af produkter siden 2005 er produceret af Lenovo. Det udmærker sig ved at bruge TrackPoint (traditionelt rødt knap, der anvendes som et pegeredskab), og ThinkLight (hvide eller orange LED'er med øget lysstyrke, lysende tastatur, som er placeret på matrixen). ThinkPad-computere er lavet af plast, har en magnesium Roll Cage ramme, der forhindrer deformation, og Active Protection System, som takket være den indbyggede accelerometer opdager stød og på forskud parkerer harddiskens hoved uden at udsætte den for skader.

 

Lenovo fokuserer på det unikke i fremstillede udstyr, således at enhederne er ønskelige i markedet. Selskabet har ikke blot investeret i salg og distribution, men også fokuserer på lokal produktion i de forskellige lande. Disse tiltag gør det muligt at opnå global rækkevidde med lokal præcision og perfektion, der gør det muligt at realisere en langsigtet succes baseret på princippet om "global-lokal" selskab.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-60%
-8%
-39%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering