0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Juniper


Er det andet store netværksproducent på verdensplan. Dette amerikansk firma siden sin fremkomst prioriterer løsninger af de vigtigste og mest vanskelige problemer, der er forbundet med driften af edb-netværker. Den hurtige teknologiske udvikling samt iværksættelse af mange løsninger langt hurtigere end andre firmaer tilladt for virksomheden at opnå en betydelig markedsandel på verdensplanen.

 

Firmaet Juniper tilbyder intelligente netværksløsninger og variable metoder, som kan tilpasses til både erhvervskunder og individuelle kunder. Den brede portfolio af produkterne blandt hvilke vi finder routere, switche og populære firewalls er baseret på NetScreen sikkerhedssystem.

 

Skalerbarhed, pålidelighed og stor ydeevne er hovedtræk, som vi ikke må glemme når vi beskriver produkterne fra Juniper. På grund af det brugervenlige og nemt styringssystem flere og flere kunder er interesseret i disse produkter.

 

Den innovative, unikke og dedikeret styringssystem kaldet Junos gør det muligt at maksimalt reducere konfigurationstid og systemstyring baseret på Juniper udstyr. Dets maksimale ydeevne, perfekt tilpasning og pålidelighed kræver ikke at brugeren går ind i detaljeret dokumentation og brugsanvisning.

 

Ethernet-switche (fuldt skalerbar EX-serien) er ideelle til applikationer i små, mellemstore og store firmaer, kontorer eller institutioner er i virkeligheden det perfekte svar på den stigende efterspørgsel af høj tilgængelighed, kommunikation og let mobilitet af data.

 

Et meget godt ry på markedet har firewalls (de mest populære løsninger er SRX-serien). Firewall Juniper kombinerer et væld af løsninger og sikkerhedsmekanismer, som ideelt supplerer JUNOS operativsystemer. SRX produkterne anses for at være fleksible firewalls til beskyttelse af DataCenter med et ydeevne på 20-30 GB/s ved hjælp af de velkendte og gennemprøvede sikkerhedsanordninger af NetScreen serien.

 

Et stort valg af produkterne og deres enorme skalerbarhed opfylder de mest krævende kunder.

 

 

Mest populære produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
EBA National Winner Banner