OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Servicepakker

HP Logo

HP Care Pack servicepakker skaber mulighed for en optimal konfiguration af enhederne, hurtigt fejlfinding af problemer i løbet af deres anvendelse, få professionel omsorg af post-garanti og faglig viden, glæde og komfort - alt dette som et tegn på opmærksomhed, som Hewlett-Packard giver sine kunder, ved hjælp af sine faciliteter.

 

HP Care Pack er pakker, der består af vedligeholdelse til at yde den nødvendige støtte til brugere af HP-produkter - de omfatter alt det udstyr, der er beliggende i firmaet: fra skrivebordet til de største servere. Denne omkostningseffektiv løsning, der tillader dig at bruge de mest kvalificerede support specialister.

 

Købstilbuddet Care Pack er værd at overveje, især når de køber et højt-klasse udstyr og skaber et komplekst netværkstruktur, hvis hjælp med installation og implementering vil resultere i at opnå den maksimale ydeevne, tid uden nedetid og reducering af omkostningerne også for udstyr uden for garanti - udvidet pleje uden for garanti vil medføre længere anvendelse af udstyret uden risiko for dyre reparationer.

 

Hewlett-Packard har også en bred vifte af uddannelses-tjenester i forbindelse med drift af hardware og software fra HP.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser