OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
HP Printers

HP Logo

Printere og flerfunktionsudstyr tilbudet inkluderer produktfamilier såsom DeskJet LaserJet, DesignJet, og OfficeJet blandt hvilke kan du finde inkjet-og laserprintere, sort-hvid og farve, trådløs og mobil. LaserJet er stadigvæk de mest anerkendte laserprintere – farve, sort og hvid, billige i drift, overlegen printkvalitet og udskrivningshastighed. Kunder oftest vælger modeller LaserJet P3015 og LaseJet Pro 400.

 

Hos Officejet-printere og multifunktionsmaskiner lægges vægt primært på resultater, så mange modeller tilbyder høj kvalitet af print farvedokumenter op til 50% billigere end laserprintere.

 

DesignJet tilbuddet er rettet til fagfolk, hvis arbejde indebærer udskrifter af højeste kvalitet og ofte i stort format - arkitekter, grafikere, fotografer. HP DesignJet Scanner derudover forbedrer dit  arbejde, så du kan scanne stort format.

 

HP DeskJet Mobile er en løsning, der muliggør anvendelse af printeren eller multifunktionsenhed under alle forhold takket være batteriet – det er ikke nødvendigt at tilslutte til strømforsyning.

 

 

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser