0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
HP Monitors

HP Logo

HP-skærme tilbuddet omfatter enheder udstyret med LED,LDC og IPS-skærme med en diagonal på 15 til 30 tommer. Variation af parametre såsom skærmformat, kontrastforhold, den maksimale opløsning, tilgængelige porte og stik giver mulighed for at vælge præcis det produkt, der opfylder kravene for den enkelte kunde.

 

Økologi og energibesparelser er en prioritet for HP, og derfor - ligesom andre produkter - Hewlett-Packard skærme er karakteriseret ved innovative løsninger inden for energieffektivitet og miljøvenlighed, bekræftet med certifikater Energy Star, EPEAT Gold og TCO.

 

De fleste kunder vælger:

- 15-19 tommer - HP W1972a monitoren leveres med LED skærm 18,5 tommer diagonalt,

- 20-22 tommer - HP @2072, en enhed med en skærm diagonal på 20 tommer, LED display og kompakt design, der giver en høj andel af pris/kvalitet,

- 23-30 tommer - HP EliteDisplay E231, 23-tommers skærm med billedet i Full-HD og HP ZR2740w med diagonal skærm 27 tommer og opløsning på 2560 x 1440, og betragtningsvinkel på 178 grader.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser