Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


HP Logo

Hewlett-Packard Company (HP) er et af de største IT-firmaer i verden der producerer blandt andet pc'er, printere, servere, skærmer, arbejdsstationer. HP der har sin oprindelse i mellemkrigsårene og er i begyndelsen styret af filosofien af en harmonisk og stabil vækst. Det vigtigste element af virksomheden er pålidelige medarbejdere og takket være dem firmaet kunne altid roligt kigge i fremtiden.

 

Mange års produktion af enheder og elektronisk udstyr hat gjort det muligt for virksomheden at opnå det højeste niveau af kvalitet, ydeevne og skalerbarhed af deres egne enheder. Dette muliggør betjening af systemet under enhver belastning. Åbenhed over for markedets behov og ønske om at opdage nye ting har bidraget til mange innovative løsninger og patenteret mange opfindelser.

 

Firmaet HP har i mere end 60 år beskæftiget sig med produktion af computere. Er også ansvarlig for bearbejdelse og indførelsen af 3,5 tommers disketter. Hewlett- Packard understøtter alle løsninger til billedbehandling og udskrivning og betragtes som forælder af Silicon Valley i USA.

 

HP tilbud omfatter en bred vifte af produkter blandt andet:

- profesionelle arbejdsstationer (serie Z1, Z220, Z420, Z620, Z820)
- bladeservere, tower og rack (serie DL, ML, BladeCenter)
- netværk switchere og routere
- firewalls
- trådløse netværksenheder (WiFi)
- printere, monitorer og andre dagligdagsudstyr

Det fulde sortiment af serverløsninger, lagringssystemer eller disk-matrix giver brugerne mulighed for en perfekt udvælgelse og skalerbarhed af enheder både til brug for både private og virksomheder. Og takket være udnyttelse af de nyeste tilgængelige teknologier deres produkter forbliver fleksible og meget nemme til at vedligeholde og administrere.

 

HP bortset fra den høje kvalitet af deres produkter bekymrer sig også om miljøet og har i mange år været betragtet som en af de mest ”grønne” mærker i verden.

 

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-34%
-12%
-35%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering