OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
HP

HP Logo

Hewlett-Packard Company (HP) er et af de største IT-firmaer i verden der producerer blandt andet pc'er, printere, servere, skærmer, arbejdsstationer. HP der har sin oprindelse i mellemkrigsårene og er i begyndelsen styret af filosofien af en harmonisk og stabil vækst. Det vigtigste element af virksomheden er pålidelige medarbejdere og takket være dem firmaet kunne altid roligt kigge i fremtiden.

 

Mange års produktion af enheder og elektronisk udstyr hat gjort det muligt for virksomheden at opnå det højeste niveau af kvalitet, ydeevne og skalerbarhed af deres egne enheder. Dette muliggør betjening af systemet under enhver belastning. Åbenhed over for markedets behov og ønske om at opdage nye ting har bidraget til mange innovative løsninger og patenteret mange opfindelser.

 

Firmaet HP har i mere end 60 år beskæftiget sig med produktion af computere. Er også ansvarlig for bearbejdelse og indførelsen af 3,5 tommers disketter. Hewlett- Packard understøtter alle løsninger til billedbehandling og udskrivning og betragtes som forælder af Silicon Valley i USA.

 

HP tilbud omfatter en bred vifte af produkter blandt andet:

- profesionelle arbejdsstationer (serie Z1, Z220, Z420, Z620, Z820)
- bladeservere, tower og rack (serie DL, ML, BladeCenter)
- netværk switchere og routere
- firewalls
- trådløse netværksenheder (WiFi)
- printere, monitorer og andre dagligdagsudstyr

Det fulde sortiment af serverløsninger, lagringssystemer eller disk-matrix giver brugerne mulighed for en perfekt udvælgelse og skalerbarhed af enheder både til brug for både private og virksomheder. Og takket være udnyttelse af de nyeste tilgængelige teknologier deres produkter forbliver fleksible og meget nemme til at vedligeholde og administrere.

 

HP bortset fra den høje kvalitet af deres produkter bekymrer sig også om miljøet og har i mange år været betragtet som en af de mest ”grønne” mærker i verden.

 

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser