OK
0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Primergy Servers Tower

Fujitsu logo

Primergy TX servere af tårn-linjen (kabinetter af tower typen) er en robust, pålidelig og omkostningseffektiv løsning til små og mellemstore virksomheder og divisioner af store virksomheder. Tilbuddet omfatter servere af TX100, TX140, TX150, TX200, TX300 serien. Hurtig og moderne processer Intel Xeon og standardudstyr i høj kapacitet harddiske på alle servere Fujitsu Primergy TX sikrer tilstrækkelig magt, pålidelighed og funktionalitet.

 

Stille drift sikrer optimeret luftgennemstrømning i kabinettet og Fujitsu Cool-safe kølesystem. Førerkomfort og mobilitet øger kabinettet uden brug af skruer og anvendelse af Nemme Rails løsninger letter til-og frakobling af harddiske.

 

De fleste servere af TX serien har evnen til at blive monteret på stativer eller server kabinetter, der  giver mulighed for maksimal fleksibilitet i netværksinfrastruktur i selskabet. De mest populære modeller i denne kategori er Primergy TX100 S3p og Primergy TX150 S8.

Udvalgte produkter
Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser