0
Forespørgsel
0,00 kr
0
Indkøbskurv
0,00 kr
Loading...
Loading...
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Forespørgsler og ordren er blevet opdateret! Forespørgsler og ordren er blevet opdateret!
Varen er udsolgt.
Vi beklager, men varen er udsolgt.
Home Office Hardware
Primergy Servers Rack

Fujitsu logo

Fujitsu Primergy RX stativ-servere giver i sin klasse bedste ydeevne og energieffektivitet. Et af kendetegnene ved de RX modeller er meget lav funktionsfejl. Primergy RX100 S8 er udstyret med en enkelt processor-server,  dedikeret  til lav-budget-løsninger. Selvom de parametre, der er tilpasset til kravene i små virksomheder og organisationer giver den højeste kvalitet og omkostningseffektivitet.

 

Primergy RX200 og Fujitsu ingeniører har fokuseret på at levere mest magt til en lille enhed, lagt i et 1U-kabinet. Muligheden for yderligere udvidelse af serveren gør en perfekt løsning til at bruge cloud-teknologien og mindre databaser.

 

Primergy RX2520 M1 er en kraftfuld (understøtter op til 10 kerner og 192 GB RAM), fuldt skalerbar server platform, som kan arbejde med op til 12 harddiske.

 

Primergy RX300 8th server- generationen leverer ydeevne, fleksibilitet og skalerbarhed, der kræver avancerede it-projekter, der understøtter komplekse applikationer. Sammenlignet med den tidligere version af enheden blev den øget med 50% af det maksimale antal kerner.

Udvalgte produkter

Hold kontakten!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær altid opdateret med vores tilbud og nyheder

Ved at klikke på "Tilmeld" accepterer du at modtage marketinginformation på den angivne e-mailadresse. Administratoren af ​​dine personoplysninger varetages af Senetic GmbH, beliggende på Kronstadter Straße 4, 81677 München, Deutschland. Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger og til at rette, slette eller begrænse behandlingen samt til at protestere mod behandlingen. Nærmere oplysninger om behandling af personoplysninger findes i privatlivspolitikken.

Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Tak!
Tjek din indbakke - du modtager en besked fra os, der beder dig om at bekræfte dit abonnement på nyhedsbrevet.
Betalingsmetoder
Levering
Certifikater og udmærkelser