Din indkøbskurv
Ordre: 0Sum: 0,00 kr
Forespørgsel: 0Sum: 0,00 kr
Loading...
Har du brug for hjælp eller råd?
Vores salgsafdeling vil meget gerne give Dem alle nødvendige informationer om:
78 73 78 40

E-mail
info at senetic dot dk


Fujitsu logo

Fujitsu Primergy RX stativ-servere giver i sin klasse bedste ydeevne og energieffektivitet. Et af kendetegnene ved de RX modeller er meget lav funktionsfejl. Primergy RX100 S8 er udstyret med en enkelt processor-server,  dedikeret  til lav-budget-løsninger. Selvom de parametre, der er tilpasset til kravene i små virksomheder og organisationer giver den højeste kvalitet og omkostningseffektivitet.

 

Primergy RX200 og Fujitsu ingeniører har fokuseret på at levere mest magt til en lille enhed, lagt i et 1U-kabinet. Muligheden for yderligere udvidelse af serveren gør en perfekt løsning til at bruge cloud-teknologien og mindre databaser.

 

Primergy RX2520 M1 er en kraftfuld (understøtter op til 10 kerner og 192 GB RAM), fuldt skalerbar server platform, som kan arbejde med op til 12 harddiske.

 

Primergy RX300 8th server- generationen leverer ydeevne, fleksibilitet og skalerbarhed, der kræver avancerede it-projekter, der understøtter komplekse applikationer. Sammenlignet med den tidligere version af enheden blev den øget med 50% af det maksimale antal kerner.

Udsalg
Har du brug for udstyr til i går eller meget begrænset budget? Se vareudvalget i vores udsalg
Kundeservice
Ring eller skriv til os:

78 73 78 40
info at senetic dot dk
Mest populære produkter:
-12%
-27%
Forkert e-mail adresse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig ajour med. vores kampagner og nyeste produkter!
Forkert e-mail adresse.
Denne e-mail adresse er allerede bekræftet.
Denne e-mail adresse er ikke bekræftet endnu.
Mange tak! Din e-mail adresse kræver bekræftelse. Tjek din e-mail, vi har sendt dig en mail på %1$s med et bekræftigelseslink.
Partnerskaber
Betalingsmetoder
Levering